Otvoren regionalni onlajn sajam zapošljavanja

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja “Virtuelni dani karijera i znanja 2017.” počinje danas i trajaće do 18. oktobra.

Najavljeno je da je to prilika za zaposlenje na oko 250 radnih mesta, u pet tematskih odeljka – HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo.

Osoblje u Srbiji traže “Nordeus”, “Infostud”, “Delhaize”, “P3 Communications”, “Sitel SBA”, “Milšped”, “Mercator S”, “Adria Media Group”, “Raiffeisen”, “eFront”, “Nelt”, “Norma grupa”, “Naftna industrija Srbije” (NIS), “ComData”, Studio “Moderna”, “Ubisoft”, “Hutchinson”.

Priliku za zaposlenje pružaju i “Joorney”, “Ernst & Young”, “Webcom / Callidus Cloud”, “Metro Cash & Carry”, “Mitto Technologies”, Credit Agricole banka, UniCredit banka, “Global Engineering Technologies” i obrazovni sajtovi “Najstudent” i “Kursevi.

Kao regionalni izlagači, koji nastupaju na tržištima Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine učestvovaće Addiko banka, “Lidl” i “Lafodia Sea Resort”.

Kandidatima će osim mogućnosti onlajn konkurisanja i razgovor (live chat) s poslodavcima.

Kao i prethodnih godina, osmi sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com iz Srbije, Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.

Tokom sajma posetioci će moći da i fizički pristustvuju panel-diskusijama u prostorijama centra “Startit” u Beogradu u subotu, 14. oktobra, od 11.00, tokom kojih će predstavnici velikih kompanija koje učestvuju na sajmu govoriti o radnim mestima za kandidate bez iskustva.

Beta

 

Podeli