Društvo

“Napad na snimatelja isceniran”

U tekstu pod nazivom „Napad na snimatelja isceniran, tužilaštvo obustavilo istragu“, portal PP media objavio je informaciju da se napad na snimatelja Sandžak televizije nije dogodio. U tekstu se navodi da je istraga potvrdila ono što je o ovom slučaju većina građana Prijepolja pretpostavljala, a to je da u tom slučaju nije bilo fizičkog obračuna i da iza ove laži stoje funkcioneri Bošnjačke demokratske zajednice.

Tekst portala “PP media” podseća na optužbe snimatelja Sandžak televezije iz Novog Pazara sa inicijalima V.M. prema kojima je ugledni privrednik, Osman Ćatić, navodno fizički nasrnuo na njega. Ovu tvrdnju odbacio je Ćatić, istkavši da ga je on samo zamolio da napusti privatni posed u kom je bio.

“Osnovno javno tužilaštvo i policija sproveli su opsežnu istragu i ustanovili, manje više ono što su u gradu na Limu svi znali, da napada na snimatelja nije bilo već da je ceo slučaj vešto isceniran, kako je tada i sam Ćatić tvrdio, od strane pojedinih funkcionera Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka, a koja direktno kreira i uređuje program ove medijske kuće”, stoji u tekstu ovog portala.

U tekstu se navodi da je su po pitanju navodnog  napada na snimatelja bila skeptična sva relevantna medijska udurženja i da niko od njih nije reagovao poznavajući kredibilitet i objektivnost medijske kuće iz koje je snimatelj dolazio.

“Nažalost ovo je bio samo jedan u nizu poteza koji kalja ugled cele profesije od strane ove medijske kuće sa ciljem sticanja jeftinih političkih poena za stranku čije interese štiti i zastupa. Ipak, zahvaljujući tužilaštvu i policiji u Prijepolju ceo slučaj je isplivao na videlo ”, stoji na portalu PP Media.

 

 

 

Podeli