Društvo

Počinje drugi upisni rok na Učiteljskom fakultetu

Učiteljski fakultet Univerziteta u Beogradu, nastavno odjeljenje u Novom Pazaru raspisuje konkurs za drugi upisni rok devetnaeste generacije studenata na osnovne akademske studije. Mjesta ima za još četrdesetak studenata a trinaest najboljih, na osnovu prijemnog ispita, studiraće o trošku budžeta.

Stari, dobri beogradski Učiteljski fakultet od ove akademske godine nalazi se na novoj lokaciji a studenti će kao što je to slučaj bio i do sada, znanje od eminentnih profesora, sticati u izvanredno opremljenim kabinetima i učionicama. Prostorije Učiteljskog fakulteta nalaze se na Dohoviću, u dvorištu osnovne škole i vrtića.

Učiteljski fakultet je, kako naglašava prof. dr Sefedin Šehović nukleus, odnosno jezgro visokoškolskog obrazovanja u Novom Pazaru i regionu. U junskom upisnom roku upisano je čak 47 studenata. Za sve zainteresovane organizovan je i septembarski upisni rok.

„Dokumenta zainteresovani kandidati podnose 1. i 2. septembra, radićemo zbog velikog interesovanja i za dane Bajrama. Polaganje prijemnog ispita počinje od ponedjeljka 4. septembra“, rekao je rukovodilac Učiteljskog fakulteta prof. dr Sefedin Šehović.

U novim prostorijama sa novom generacijom studenata odjeljenje Učiteljskog fakulteta u Novom Pazaru će nastaviti sa istim, kvalitetnim radom, po najvećim akademskim standardima.

A. Ni.

 

 

 

Podeli