Društvo

Asfaltirana Ulica Hilma Rožajca

Ulica Hilma Rožajca, koja je jedna od najprometnijih u gradu danas je asfaltirana. Prethodno je zamenjna vodovodna i kanalizaciona mreža, a postavljeni su novi ivičnjaci, tako da je ova ulica u potpunosti infrastrukturno uređena.

Meštani ove ulice kažu da im je infrastrukturno sređena ulica najlepši poklon za Kurban Bajram. Kako i sami kažu, postavljanje asfalta je za njih od velikog značaja, jer dobili bolje uslove za život.

Gradonačelnik Nihat Biševac je najavio da će za nekoliko dana početi radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici generala Živkovića, kao i inftarstrukturno uređenje još 5 gradskih ulica.

“Meštani su ovde dobili poptuno sređenu ulicu. Ovo je jedna od najstarijih i najprometnijih ulica  u gradu. Na zadovoljstvo svih građana, koji ovde žive Ulica Hilma Rožajca dobila je novo ruho”, kaže Biševac.

Sredstva za asfaltiranje ulice Hilma Rožajca izdvojena su iz gradske kase,a vrednost je preko 5 miliona dinara. Biševac je podsetio da se gradi na nekoliko lokacija u gradu, most, novi urgentni blok, kao i niz značajnih infrastrukturnih radova, koji imaju za cilj kvalitetniji život svih građana.

Podeli