Sport

Sportski savez Srbije čestitao Biševcu: Najbolja moguća Balkanijada

Predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar uputio je danas čestitku i izrazio zahvalnost gradonačelniku Novog Pazara Nihatu Biševcu i njegovim saradnicima zbog najbolje moguće organizacije 76. Prvenstva Balkana u atletici.

“Vaša velika energija, mirnoća na svakom zadatku i vizija za budućnost ostavili su izuzetan utisak na nas goste, koji smo uvaženi i ispoštovani na svakom koraku. Teško je nabrojati sve postupke i predivna rešenja koja ste sa saradnicima uradili u kratkom periodu, a koja izazivaju divljenje i zahvalnost. Veliko hvala što ste “kraljici sporta” poklonili objekat za divljenje”, stoji u čestitki Sportskog saveza Srbije.

U Sportskom savezu Srbije navode da su stadion i izgrađeni objekti, uz veliku podršku građana Novog Pazara, garancija da sport u tom gradu ima sjajnu i svetlu budućnost.

“Raduje i činjenica da su svi, a pre svega Atletski klub Novi Pazar, gradski Sportski savez i volonteri, dali sve od sebe da ovaj veliki događaj, sa učešćem atletičara iz 16 zemalja, bude tako uspešan. Doživeli smo na svakom koraku veliku ljubaznost Novopazaraca, koji su ozarenih lica pozdravljali i primali u svoje objekte sportiste iz svih zemalja Balkana, a i šire. Želimo da ostvarite sve zamišljene ciljeve u interesu sporta u Novom Pazaru i celoj Srbiji”, dodaje se u čestitki.

M. Minić

Podeli