Sport

Završen četvrti kamp fudbalskog kluba “Milano”

Četvrti kamp fudbalskog kluba “Milano” uspešno je završin dodelom diploma i pehara za najbolje. Organizacija novopazarskog kluba “National” bila je na visokom nivou i kako ističu iskusni italijanski treneri Giovani Pikozi i Ezio Colombo ovaj klub iznedriće brojne uspešne fudbalere.

Sedamdeset i pet dečaka različitog uzrasta proteklih nedelju dana dalo je svoj maskimum kako bi pokazali svoj talenat u fudbalu. Poslednjeg dana kampa svi oni ponosno su bacilli lopte u znak završetka kampa. Mladi fudbaleri dobili su i diplome za rad i trud koji su tokom kampa uložili.

“Trudili smo se da izgradimo jedan kamp koji do sada ovaj Grad nije imao. Nadam se da smo uspeli u tome i ujedno se zahvaljujem roditeljima na strpljenju koje su pokazali”, istako je direktor FK “National” Almir Gegić.

“Zadovoljan sam rezultatima koje smo ove godine postigli i što su dečaci naučili još mnogo stvari koje će im biti potrebne ako nastave da se bave aktivno fudbalom”, istako je trener FK “Milano” Giovani Pikozi (Đovani Pikoci)

“Očekivao sam dugu i napornu nedelju, ali ispostavilo se da je ona prošla veoma brzo. Učesnici kampa pokazali su da imaju dosta talenta i nije bilo teško raditi sa njima. Zahvaljujem se roditeljima koji su istrpeli nas i teške treninge svoje dece. Nadam se da ćemo i naredne godine sarađivati i naučiti još mnogo dece pravilima fudbala”, kazao je trener FK “Milano” Ezio Colombo (Ecio Kolombo)

Najbolji golman ovog kampa bio je Andrija Knežević, najbolji talenat Samed Alić, najbolji strelac Besim Ramdedović i najbolji igrač Matea Marsenić svi oni dobili su pored diploma i pehar. Zahvalnice su dobili i treneri kao i svi oni koji su učetvovali u organizaciji ovog kampa.

Alma A.

 

Podeli