DruštvoEkonomija

Najava Sajma zapošljavanja

Filijala Nacionalne službe za zappošljavanje u Novom Pazaru i ove godine organizuje Sajam zapošljavanja kao moderan način povezivanja nezaposlenih lica i poslodavaca. Prijavljeno je više od 30 poslodavaca koji će ponuditi oko 200 slobodnih radnih mesta.

Sajam će biti održan 13. aprila, u četvrtak, u Sali doma omladine sa početkom u 12 sati. Do sada je učešće najavilo više od 30 poslodavaca iz obalsti proizvodnje lake konfekcije, obuće, nameštaja, proizvodnje hrane, trgovine , usluga i osiguranja. Ukupno oko 200 slobodnih radnih mesta. Na Sajmu se očekuje veliki broj zainteresovanih, najmanje 1500, kažu u Filijali.

Mnogi poslodavci su Sajam zapošljavanja prihvatili kao izvanrednu priliku da uspostave kontakt i izaberu buduće radnike. Radi se o uspešnim firmama koje pored zapošljavanja kvalifikovane radne snage nude i obuku u svojim pogonima.

Filijala Nacionalne službe zapošljavanja u Novom Pazaru planira ove godine organizaciju još jednog sajma i to u Tutinu. Datum će biti naknadno utvrđen.

Podeli