Sport

Fudbalsko druženje kod Sebilja

Fudbaleri Novog Pazara i navijači tog kluba druženjem u centru grada, kod Sebilja, najavili su subotnju utakmicu protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

U novopazarskom superligašu ubeđeni su da će se današnja slika preneti i na tribine, sa kojih, kako navode, trebaju podršku u važnim borbama za opstanak u elitnom rangu.

“Ideja je potekla od ovdašnjeg preduzetnika i prijatelja kluba Suada Župljanina. Uključili smo se zajedno sa navijačima, a ovo je najbolji način da gledaoce pozovemo da u subotu dođu na stadion”, rekao je generalni sekretar Pazaraca Senad Hadžifejzović.

Okupilo se nekoliko stotina pristalica Novog Pazara svih uzrasta, koji su prisustvovali mini-koncertu pevača Harisa Skarepa i “isprobali” kvalitete čuvara mreže Plavih. Osim toga, podeljene su majice sa oznakama kluba, zastavice i zahvalnice.

Utakmica Novi Pazar – Metalac igraće se u subotu od 14 časova, a ulaz na tribine Gradskog stadiona je besplatan.

“Očekuje nas težek meč, a ovo danas je prvi korak u želji da se navijači vrate na tribine. Lepo je videti svu ovu decu i ljude koji vole klub. Obećavam borbu do poslednjeg atoma snage, verujem da će doći i rezultat”, naveo je kapiten Irfan Vusljanin.

Prvotimac Srđa Knežević izrazio je zadovoljstvo zbog fudbalske atmosfere, koja je vladala u centru Novog Pazara.

“Raduje me ova slika, jer nam je potrebna pomoć. Možemo da se nadamo nečemu jedino ako su svi uz klub. Daćemo sve od sebe i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Jedino što mogu da obećam je velika borba”, rekao je Knežević.

M. Minić

Podeli