Društvo

Tehnomanija i u Novom Pazaru

Tehnomanija od danas i u Novom Pazaru. Prodajno mesto i u našem gradu, koje je svečano otvoreno u pasažu stare lučne zgrade, četrdeseto je u lancu ove poznate kompanije, lidera u prodaji tehnike na tržištu Srbije. Specijalni popusti do 30 odsto i pokloni iznenađenja za kupce važe do 18.decembra.

 

Pozdravljajući prisutne na otvaranju maloprodajne radnje u Novom Pazaru generalni direktor Tehnomanije Goran Božić je istakao da poslovanje u skladu sa najvećim standardima ne podrazumeva samo prodaju, već i pružanje usluga korisnicima tokom čitavog upotrebnog procesa proizvoda. To je, između ostalog, ono što Tehnomaniju izdvaja od drugih – kazao je on. ”Želimo da osetimo tržište Novog Pazara, jer svaki grad je specifičan, kako bismo obezbedili asortiman koji je potreban ovoj sredini”, kazao je Božić.

Ovom prilikom uručeno je na poklon 10 Alfa televizora školama, vrtićima, omladinskim centrima i drugim udruženjima i organizacijama, među kojima su: Specijalna bolnica Novopazarska banja, MNRO, dečiji vrtić Mladost, Srpska pravoslavna crkvena opština, vrtić Vildan i Reuda, OŠ Jošasnica Lukare, Ekonomska škola, Ljudske sudbine, Gerontološki centar, Centar za decu i mlade Duga.

U ime Uprave grada, ali i u ime dobitnika ovih vrednih poklona, članica Gradskog veća Ulfeta Demčović uputila je zahvalnost donatorima i poželela im uspeh u radu.

U novootvorenom prodajnom mestu Tehnomanije u Novom Pazaru kupce očekuje velika ponuda najprestižnijih brendova televizora, bele tehnike IT opreme, malih kućnih aparata, mobilnih telefona i dodatne opreme, a specijalni popusti od 30 odsto važe do 18.decembra.

S. Lj.

Podeli