Sport

Stefanović: Moramo da pobedimo Spartak iz Ljiga

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je danas da njegova ekipa mora da pobedi Spartak iz Ljiga u sedmom kolu Superlige, uprkos povredama nekih igrača u prethodnom periodu.

 

“Od Vojvodine na ovamo imali smo dosta problema sa povredama, nismo mogli idealno da treniramo sa manjkom igrača, ali polako se kompletiramo. Alibija, ipak, nema i očekujem dobru igru i pobedu u utakmici koja neće biti laka. Potrebna nam je pozitivna reakcija posle poraza u Nišu. Oni koji izađu na parket treba da budu bolji od rivala”, rekao je Stefanović.

Novi Pazar je trenutno drugoplasirani u Superligi sa 13 bodova, dok je sastav iz Ljiga na sedmoj poziciji i ima sedam bodova.

“Spartak ove godine ima mlad tim, kojo igra dobro i pobedio je kao domaćin tri konkurenta u borbi za opstanak (Partizan, Jedinstvo, Klek). Rasterećeni su, dolaze da se nadigravaju i nemaju šta da izgube, ali mi nemamo pravo na ‘kiks’. Očekujem da moji igrači pokažu isti nivo želje, što je preduslov da naš veći kvalitet dođe do izražaja”, ocenio je Stefanović.

Odbojkaška utakmica Novi Pazar – Spartak igraće se sutra od 18.00 u dvorani Pendik.

M. Minić

Podeli