Politika

Pozorište lutaka za mališane vrtića Pčelica

Predstava “Kućica” još jedna je u nizu aktivnosti koju su vaspitači obdaništa Pčelica priredili za svoje male drugare. Ovo je jedna ruska bajka koju su zaposleni ove ustanove malo proširili kako bi interesovanje dečice bilo veće, istakla je vaspitačica Enisa Bahtijarević.

U dečijem obdaništu Pčelica vaspitači su priredili još jednu u nizu predstava za decu. Ovog puta to je bila ruska bajka “Kućica”, koja govori o druženju i međusobnoj toleranciji i pažnji jednih prema drugima. Kako se u svakoj situaciju može naći dobro rešenje.
“Danas su deca imala priliku da gledaju pozorište lutki. U pitanju je ruska bajka koju su vaspitači malo proširili i osmislili da bi deci bilo zanimljivije i u skladu sa njihovim potrebama i interesovanjima.

Cilj ove predstave jeste da deca shvate suštinu drugarstva, prijateljstva, zajedništva i različitosti”, istakla je vaspitačica dečijeg obdaništa Pčelica Enisa Bahtijarević. Iz obdaništa Pčelica u narednom period najavljuju još niz aktivnosti za mališane ove ustanove.

A. Ademović

Podeli