Društvo

Televizija za poneti

Nova televizijska usluga MTS-a „Antena Plus“ omogućuje vam gledanje televizije gde god da ste u Srbiji. Posebno je pogodna za područja gde nema telefonske i internet infrastrukture. Promotivni period traje do 31. oktobra ove godine.

Gledaoce televizije preko običnih antena obradovalo je ovih dana da mogu da prate 26 novih kanala, među kojima su i pet “Arena sport”. Lepo i besplatno, ali prema informacijama iz MTS-a to će trajati samo do 31. okrobra. Dalje nastavljaju samo oni koji se odluče da kupe ovu uslugu.

“Antena plus” namenjena je prvenstveno korisnicima koji nemaju drugu mogućnost pristupu televizijskoj ponudi osim kanala koji se slobodno distribuiraju preko običnih antena. Radi se o kanalima sa sportskim, dečjim i filmskim sadržajima, uz još neke dodatne fukcije karakteristične za kablovsku i IPTV – podešavanje podsetnika, roditeljska kontrola, igrice, pregled programske šeme.

Još jedna zanimljivost koja je vezana za ovu uslugu je prenosivost opreme, tako da “Antenu plus” možete gledati svuda i na svakom mestu u vikendici ili na selu gde nema drugih MTS servisa. Cena paketa je 1800 dinara jednokratno i 899 dinara mesečno u ugovornom periodu.

D. J.

Podeli