Đoković: Verujem da ćemo igrati dobar fudbal

Fudbalski klub Novi Pazar dogovorio je jednogodišnju saradnju sa napadačem Aleksandrom Đokovićem, dok je nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovone Anid Travančić pojačao vezni red tog superligaša.

“Osećam se kao domaćin, s obzirom da sam iz Kosovske Mitrovice. Često sam igrao protiv Pazara, drago mi je što smo sada na istoj strani. Rano je za prognoze, pripreme su u toku i noge su teške, ali verujem da ćemo igrati dobar fudbal”, rekao je Đoković.     

Ovaj 24-godišnji fudbaler prošao je Partizanovu omladinsku školu, a u Novi Pazar je stigao iz lučanske Mladosti. Ranije je nastupao za Napredak, Bežaniju, Los Anđeles Galaksi, Hapoel Ramat Hašaron i Teleoptik, kao i za selekciju Srbije do 19 godina.

Travančić (22) je rekao da je napravio kratku pauzu u karijeri i da očekuje uspešan povratak na teren.

“Razočarao sam se u menadžere, klubove i priče, uspeo sam da ih se oslobodim i vraćam se u život. U Srbiji se pruža šansa mladim igračima, koji mogu nešto napraviti. Nadam se da ćemo se dobro spremiti za start šampionata”, kazao je Travančić.

On je prethodno bio član Proletera iz Teslića, a igrao je i za TOŠK iz Tešnja, Sarajevo, Čelik, kao i za omladinske ekipe zagrebačke Lokomotive, Hajduka i  Zagreba.

M. Minić

Podeli