Društvo

Podela paketa uoči Bajrama

Fondacija Hadži Nadžija Karabegović Agušević, tokom meseca Ramazana nastavlja sa svojim humanitarnim radom. Na početku meseca podelili su 245 paketa prehrambenih i higijenskih proizvoda. Neposredno uoči Bajrama, odnosno već sutra počinju podelu  paketa najugroženijim porodicama, kako bi i oni Bajram proveli u prazničnom raspoloženju. Ovom prilikom biće podeljeno preko 250 paketa.

Meštani Novog Pazara, posredstvom fondacije Hadži Nadžija Karabegović  Agušević, pokazali su nesebičnost i humanost tokom ramazana, ali i neposredno pred Bajram. Iz fonda ove organizacije ,ali i  iz paketa koji su ostavljeni po većim prodavnicama, biće podeljena pomoć u vidu prehramenih i higijenskih proizvoda, težine 15 kilograma.

Predsednik ove fondacije, Ruždija Agušević , unapred je čestitao Bajram svim vernicima, ali I zahvalio humanim ljudima iz našeg grada, koji su svakodnevno ostavljali prehramene proizvode u Maxi prodavnicama I još nekim maloprodajnim objektima.  

Početkom meseca podeljeno je 245 paketa, a od sutra, pomoć će biti deljena za  više od 250 porodica. Pomoć je prikupljena  sredstvima fondacije, ali i donacijama iz prodavnica.

Prednost za dobijanje paketa imaće oni gradjani koji nisu dobili sličan paket od bilo koje organizacije. Naime, po rečima volontera ove Fondacije , Dževida Sadovića , oni su u kooperaciji sa svim drugim humanitarnim organizacijama u našem gradu, pa se ne može desiti da korisnici dobiju paket dva puta, a neki ni jednom.  

Da još jednom napomenemo, podela pomoći u fondaciji Hadži Nadžija Karabegović Agušević, počinje sutra

J.Jelić

Podeli