Sport

Ramazanski turnir u malom fudbalu, četvrti dan

U najkvalitetnijoj utakmici četvrtog dana Ramazanskog turnira u malom fudbalu, As 1 i Pazar juniors 1 odigrali su nerešeno 2:2 u prvom kolu B grupe u konkurenciji pionira, a istim rezultatom završen je i susret drugog kola A grupe petlića između Novog Pazara 4 i Pazar juniorsa 3.

W star je u prvom kolu B grupe seniorskog takmičenja pobedio Euroholc Ribariće sa 1:0, dok su Pazar juniorsi 9 u prvom kolu grupe B grupe poletaraca savladali Sport klub 99B sa 5:0.

Dve utakmice cicibana završene su sa istovetnih 1:0, a slavili su Pazar juniors 7 protiv vršnjaka iz drugug tima ND 2011 u drugom kolu grupe B i As 06 u duelu sa Sport klubom 99A u duelu prvog kola C grupe.

Petog dana na programu su mečevi drugog kola u pet starosnih kategorija, a na teren Hale sportova od 21.30 prvi će istrčati poletarci ekipe Nacional Vulkanizerska radnja Rafet i Sport kluba 99A u okviru grupe A.

Kod cicibana, u D grupi sastaće se Nacional MIS stovarište – Sport klub 99B 2005, odnosno Nacional 05 – ND 2011 1 u grupi E.

U grupi A igraće petlići Pazar juniorsa 3 i As Lotusa 04, zatim će uslediti okršaj pionira Novog Pazara 1 i OFK Delimeđa u grupi A, a u poslednjoj utakmici večeri snage će odmeriti seniorske ekipe iz A grupe Ikan Kompani i omladinci Nacionala.

M. Minić

Podeli