Sport

Jošanica poziva na veliko slavlje

Fudbaleri Jošanice ponovo će od sledeće sezone igrati u Srpskoj ligi Zapad, a član uprave tog kluba Tarik Imamović ocenio je da će to biti od velikog značaja za novopazarski fudbal.

“Najveći uspeh kluba je što je uspeo da opstane u poslednje dve godine. Ovo je dokaz da se može do rezultata i sa potpuno domaćim kadrom”, istakao je Imamović.

Generalni sekretar Jošanice Sanel Zejnelović najavio je da će taj kolektiv nastaviti da napreduje u takmičarskom i organizacionom smislu.

“Sve ćemo da podignemo na veći nivo, uozbiljićemo dodatno i stručni rad u svim kategorijama. Moram da naglasim da su sponzori E.R.D Bau i Ikan Kompani stalno uz klub”, rekao je Zejnelović.

Sportski direktor novog srpskoligaša Jakub Suljović pozvao je ljubitelje fudbala da u nedelju od 17.30 dođu u što većem broju na Gradski stadion.   
   
“Predstoji nam utakmica protiv Orlovca, a zatim i veliko slavlje. Verujem da ćemo imati podršku kakvu zaslužujemo, momci su maksimalno izgarali tokom cele sezone, a istorija pamti samo pobednike”, kazao je Suljović.

Jošanica je u prethodnih 27 utakmica u Zoni Morava ostvarila 18 pobeda, pet nesešenih ishoda i četiri poraza.  

M. Minić
 

Podeli