Vesti

Jolović: Niko ne može da ospori ono što smo uradili

U deževskom selu Miščići održan je predizborni skup koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, izborne liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”. Pred više stotina ljudi okupljenima su se obratili predsednici gradskih odbora partija koalicionih partnera, kao i predstavnici meštana koji su istakli zadovoljstvo zbog svega što su, kako su naveli, uradili naprednjaci i njihovi koalicioni partneri u prethodnom periodu ali da ima još dosta toga što je ljudima na selu potrebno kako bi još kvalitetno živeli.

Predsednik mesnog odbora Deževa Tihomir Ratković nabrojao je sve što su naprednjaci uradili u ovom kraju posebno ističući rešavanje problema vodosnabdevanja, sanacije seoskih puteva, ali i asfaltiranja putnog pravca Deževski put-Mitrova reka za šta je Vlada Srbije odvojila skoro 60 miliona dinara. Ratković je rekao i da će u narednom periodu, biti još velikih infrastrukturnih radova u ovom kraju i pozvao je sve prisutne da zaokruže broj 2 na lokalnim izborima 24.aprila.

Skupu su se obratili i predstavnici koalicionih partnera koji su zajednički pozvali sve građane da glasaju za Aleksandra Vučića, na svim nivoima izbora jer je kako su rekli to „glas za budućnost svih“.

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nikola Jolović pozvao je sve građane da 24.aprila zaokruže broj 2 na lokalu jer, nikada nije bilo lakše izabrati. Jer, kako je istakao Jolović, ono što su „naprednjaci“ uradili do sada niko ne može da ospori jer se sve vidi.

On je apelovao na sve da ne veruju „nekim prevarantima koji idu po deževskim selima i lažna obećanja daju“ jer su jedino naprednjaci konkretno radili i iza njih su pravi rezultati.

Završni skup koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ u Novom Pazaru biće održan 17.aprila.

K.Radović

 

Podeli