Sport

FK Jošanica: Žalićemo se na odluku komesara

Fudbalski klub Jošanica najavio je žalbu na odluku komesara za takmičenje Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije (FSRZS), koji nije uvažio zvaničnu primednu tog kluba na nastup pod tuđim imenom suspendovanog igrača Dragačeva Miloša Pajovića.

Komesar za takmičenje FSRZS Momčilo Marković je utakmicu 17. kola Zone Morava između Dragačeva i Jošanice, koja je odigrana 27. marta u Guči, registrovao postignutim rezultatom 2:1 u korist domaćeg tima.
 
“Komesar je potvrdio rezultat, a da od nas nije tražio snimak na osnovu kojeg smo se i žalili. Mislimo da je bilo neophodno da zatraži dodatne dokaze, pa tek onda donese odluku. Uputićemo žalbu drugostepenom organu i verujemo da će odlučiti u našu korist, jer svoje tvrdnje možemo veoma lako da dokažemo”, ističu čelnici Jošanice.

Iz novopazarskog zonaša ranije je saopšteno da se na pomenutoj utakmici “sa brojem osam na dresu u ekipi Dragačeva pojavio Pajović, čiji nastup nije bio moguć zbog parnih žutih kartona, a koji je u zvaničnom zapisniku bio zaveden kao Radomir Ivanović”.

Jošanica trenutno zauzima vodeću poziciju na tabeli sa 38 bodova, bod manje ima drugoplasirana Sloboda iz Čačka, dok je Dragačevo na petom mestu sa 26 bodova.

M. Minić

Podeli