Sport

Marić: Realno…

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić izjavio je posle poraza od Crvene zvezde (0:4) u zaostaloj utakmici 26. kola Super lige Srbije da je razočaran, ali da rezultat predstavlja realan odnos snaga u ovom momentu.

“Do prvog gola Crvene zvezde delovali smo korektno, bili ravnopravni. Onda smo za kratko vreme primili tri gola i sve je bilo definisano. Nismo uspeli da se vratimo u utakmicu, pa je sve bilo gotovo nakon prvog poluvremena”, rekao je Marić.

Pred oko 5.500 gledalaca na Gradskom stadionu, Crvena zvezda je savladala domaći Novi Pazar sa 4:0 i 24. trijumfom srušila klupski rekord po broju uzastopnih pobeda star 16 godina.
   
Strelci su bili Aleksandar Luković u 28, Ugo Vieira u 38, Jasmin Trtovac koji je pogodio sopstvenu mrežu u 43. i Damian Le Talek u 67. minutu.
    
Trener crveno-belih Miodrag Božović ocenio je da utakmica nije bila preterano kvalitetna i da je odlučio finiš prvog poluvremena.

“Mislim da smo pokazali da zasluženo držimo prvo mesto. Postigli smo tri gola za kratko vreme i to je odredilo dalji tok. Imali su i oni šansu na 3:0, a mi smo u sledećem napadu dali četvrti gol. Zadovoljan sam, ostvarili smo rekord, biće ga teško ponoviti. Pokušaćemo da srušimo 29 uzastopnih pobeda Benfike, što neće biti lako”, istakao je Božović.
 
Crvena zvezda je ubedljivo prva na tabeli sa 77 bodova,a Novi Pazar je na 12. mestu sa 27.

Pazarci će u 28. kolu dočekati ekipu Voždovca, dok će Crvena zvezda gostovati Vojvodini.

M. Minić   

Podeli