Društvo

Sanacija terena na Gradskom stadionu

U ovdašnjem superligašu iskoristili su utakmice fudbalera na gostovanjima i posvjetili se radovima na unapređenje kvaliteta samog terena, i brojnim drugim radovima na Gradskom stadionu.

U toku je sanacija travnatih površina Gradskog stadiona, a na tim poslovima radi paraćinsko preduzeće “Bella flora”, koje između ostalih održava terene i na stadionima “JNA” i “Rajko Mitić” (Marakana).

Izvođači radova, predstavnici preduzeća “Bella flora” kažu da je teren bio u dobrom stanju, ali da ga je trebalo osvežiti.
Generalni sekretar FK Novi Pazar, Redžep Korać rekao je za Regionalnu televiziju da radovi na samom terenu nisu i jedini.

“Započećemo radove na izgradnji tribine kapaciteta oko 500 mjesta za navijače gostujućih ekipa. U planu je izgradnja i objekta sa menzom i smještajnim kapacitetima na stadionu a za naše fudbalere koji su sa strane. Na taj način znatno ćemo smanjiti troškove kluba”, rekao je on.

Korać je takođe rekao da se u ovom periodu radi i na terenima u Šutenovcu i Novopazarskoj banji.

“Cilj je svakako sređivanje terena gdje igraju “Jošanica” i mlađe kategorije FK Novi Pazar. U Šutenovcu na već postojećem kompleksu radiće se još jedan teren i tribina za sve ljubitelje fudbala”, rekao je generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać.

A. Nićiforović

Podeli