Sport

Plavi protiv „Reala sa Nišave“

Još jedno  u nizu iskušenje čeka fudbalere Novog Pazara, na putu ka Evropi. Četa Milorada Kosanovića, nakon polovičnog učinka protiv Napretka, izlazi na megdan „Realu sa Nišave“, koji ovog proleća igra odlično i niže dobre rezultate.

Od ekipe koju su pre početka prolečnog dela prvenstva, mnogi već otpisali iz elite, Radnički je postao hit,uz Novi Pazar, jedini su uspeli da ostanu neporaženi protiv „večitih“, iako još teoretski nisu obezbedili opstanak. Imajući to u vidu, kao i činjenicu da plavi žele da nastave pohod ka evro-sceni, u najavi je još jedan zanimljiv i neizvestan duel starih znanaca. Golman Zlatko Zečević, bio je, po tradiciji, jedan od najboljih u redovima Novog Pazara i protiv Kruševljana. Svestan je važnosti i predstojećeg duela stameni čuvar mreže.

-Teška utakmica je pred nama , idemo ekipi Radnickog koja igra dosta tvrdo i dobro, na rezultat celo proleće. Retko gube utakmice, a dolaskom trenera Rastavca i još nekoliko dobrih igrača su preporođeni ovog proleća. Međutim, bez obzira na snagu  protivnika, mi idemo da probamo da odigramo čvrsto,odgovorno i disciplinovano. Nadam se da će to biti dovoljno da ostanemo neporaženi, poručio je iskusni golman.

Stručni štab Novog Pazara za ovu utakmicu neće moći da računa na Miloša Tintora, koji će pauzirati zbog isključenja protiv Kruševljana, te povređenog Miroljuba Kostić, dok se u ekipu vraća Marko Jevtović, koji je odradio suspenziju zbog žutih kartona.

Utakmica: Radnički- Novi Pazar igra se u nedelju od 17:00 na stadionu „Čair“, u okviru 26. kola Super lige.

E.N.

Podeli