Sport

Plavi ili “brđani”

Fudbalere Novog Pazara,posle rezultatskog neuspeha na Banjici, čeka derbi, protiv odličnih “brđana”, koji takođe ističu kandidaturu za izlazak na evro-scenu.

Svesni su u taboru Novog Pazara velike važnosti derbija, bez obzira što zbog kazne neće imati podršku sa tribina. Bez obzira na takav, “pozorišni ambijent”, očekuje se velika borba na svakom pedlju terena, jer je susret od ogromne važnosti za oba rivala. Ono što je zanimljivo, prethodna tri odmeravanja snaga dva tima okončana bez pobednika,pa je ovo je prilika Novom Pazaru da prekine taj niz I trijumfom uhvati priključak za vodećim timovima I smanji razlika u odnosu na četu Vladana Milojevića. Sjajni golman, Zlatko Zečević, koji konstantno pruža dobre partije I s pravom je jedan od aduta Milorada Kosanovića, očekuje težak duel.

-Čukarički je odlična ekipa, koja pretenduje na visok plasman. Sigurno će doći da probaju da uzmu sva tri boda. Ali bez obzira na njihov kvalitet I mi imamo svoje adute. Pokušaćemo da im se čvrstom I dobrom partijom,iznad svega suprostavimo I ostvarimo pobedu, koja bi nam nakon svih dešavanja u poslednje vreme došla kao melem na ranu. I ne samo to, trijumf bi nam dao “vetar u leđa”, pred naredne duele”, rekao je pouzdani čuvar mreže. Inače, stručni štab domaćina nema personalnih problema, pa će biti velika enigma kome će Kosanović ukazati poverenje na startu ove, veoma važne utakmice za domaćina.Inače, nezvanično saznajemo da se u Novi Pazar,nakon boravka u Slovačkoj, definitivno vraća I Admir Kecap, što bi za plave predstavljalo veliko pojačanje. Utakmica:Novi Pazar-Čukarički, počinje u subotu od 14:30 na Gradaskom stadionu. Direktan prenos derbija je na TV Arenasport 1.

E.N.

Podeli