Društvo

Aktivnosti penzionera za 2015. godinu

Udruženje penzionera i ove godine daje mogućnost svojim članovima i svim ostalim penzionerima da svoje slobodno vreme uz brojne aktivnosti provedu kvalitetno. Predsednik udrženja Hafiz Zenunović istakao je da se svi penzioneri koji imaju neke probleme ili su zaintereovani za putovanja i razne druge aktivnosti mogu obratiti njihovom udruženju.

Kao i svake godine Udruženje penzionera organizuje brojne aktivnosti kako za svoje članove tako i za sve ostale penzionere, istako je predsednik Hafiz Zenunović. Jedna od njih je i odlazak na more u četiri termina u Ulcinju na 10 dana, gde svi zainteresovani mogu platiti 130 eura za smeštaj i pun pansion u dobrim hotelima na maloj plaži, kao i 25 eura za povratnu kartu.

„Imamo razne druge aktivnosti koje ćemo organizovati tokom ove godine. Tu će sigurno biti desetak izleta sa po dva autobusa, gde naši penzioneri nesmetano mogu o trošku Udruženja penzionera da obilaze razne istorijske znamenitosti širom Republike Srbije. Takođe, skoro svakog meseca, dajemo i bespovratnu novčanu pomoć za 120 do 130 naših najsiromašnijih penzionera, sa najnižim primanjima, a to se sve realizuje preko mesnih odbora“, dodao je Zenunović.

On je istakao i da imaju izuzetnu saradnju sa nadležnim institucijama i Gradskom upravom, koje uvek izlaze u susret penzionerima koje Udruženje pošalje. Zenunović je izrazio i posebnu zahvalnost svima njima kao i lokalnoj samoupravi grada Novog Pazara.

A. Ademović

Podeli