Vesti

SNP konstruktivna

Sandžačka narodna portija konstruktivno deluje u vlasti u Novom Pazaru I aktivno je uključena u sve projekte koji se realizuju u gradu.

Član predsedništva te stranke Edib Đerlek rekao je na konferenciji za novinare da će Sanždačka narodna partija I ubuduće činiti sve da svoje učešće u vlasti opravda aktivnim radom svih njenih članova I podrškom u realizaciji svih zajedničkih programa

Sandžačka narodna partija podsetila je na značaj 20. novembra Dana Sandžaka, istakavši da su njihova stremljenja negovanje svih tekovina sa ostalim narodima koji žive u sandžačkim gradovima I opštinama.

Član predsedništva Sandžake narodne partije Edib Đerlek rekao je da je ta stranka koja gotovo dve godine participira u vlasti dala značajan doprinos njenom radu. Đerlek je naglaso da je osnovo obeležje ulaska u vlast stabilizacija I normalizacija u funkcionisanju lokalne samouprave.

Đerlek je naglasio da će Sanždačka narodna partija I ubuduće činiti sve da svoje učešće u vlasti opravda aktivnim radom svih njenih članova I podrškom u realizaciji svih zajedničkih programa

Portparol Sandčake narodne partije Bahrija Sijarić rekao je da je razvijena infrastruktura preduslov da mladi ostaju u Sandžaku I da u njemu planiraju njegovu budućnost. On je podsetio da su se Sandžačka narodna partija I njen predsednik dr Mirsad Đerlek zalagali za jedinstvenu Islamsku zajednicu.

Podeli