Društvo

Ministar Ljajić zadovoljan infrastrukturnim radovima

Potpredsjednik Vlade Srbije, ministar Rasim Ljajić, gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović sa saradnicima najprije su obišli upravo asfaltiranu Ulicu Stanice Spasojević.

Mještani ovog dijela grada sada su dočekali i safalt, a prije toga rješen im je i problem sa poplavama koje su i njih pogađale usled velikih padavina kada je voda plavila i domove u Ulici 1. Maj. Mještani su izrazili zahvalnost i pohvalili što su radovi završeni, ističući da nije sve ostalo na priči da će se i ova ulica asfaltirati.

Poslednjih dana aktivno se radilo i na asfaltiranju u naselju Varevo gdje je završeno asfaltiranje prilaza dzamiji. Sada se radi na nastavku pripremnih radova za asfaltiranje u ovom dijelu naselja. Radovi obuhvataju veliku dužinu. Ni žitelji Vareva nisu krili oduševjenje zbog asfalta, kažu da je teško živjeti u uslovima koji su tu do tada bili.Dodaju da su ovim radovima stvoreni uslovi da i oni normalno žive.

Planiranom dinamikom radovi se izvode i u Biserovačkoj ulici u dužini od 900 metara. Potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić, i gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović zadovoljni su kako teku radovi na lokacijama koje su danas obišli. Ovo su po riječima mještana do sada najveći i najznačajniji ifrastrukturni radovi u ovoj ulici.

Svi radovi koji su u toku ili koji se privode kraju rade se zahvaljujući dobroj saradnji grada Novog Pazara i Vlade Republike Srbije. Za radove su iz budžeta izdvojena velika sredstva. Kako ističu nadležni angažovana su sva preduzeća, ljudstvo i mehanizacija kako bi radovi bili završeni u predviđenom roku.

A. Nićiforović

Podeli