Sport

Kraljevčani za het-trik odbojkaša

Na krilima trijumfa iz srca Šumadije, odbojkaši Novog Pazara orni i sa još više optimizma čekaju komšijski derbi protiv Kraljevčana. Ipak, trener, Dragan Bonić, biranim rečima govori o protivniku.

-Ribnica je uvek nezgodan rival, ali sa prilično oscilacija. Ekipa je nova, ali su pobedom nad Mladim radnikom u Kraljevu potvrdili da igraju sve bolje. Najveću pažnju treba obratiti na vrsne napadače Radovića i Okošanovića,no, ako od početka budemo agresivni i borbeni, možemo do dobrog rezultata, smatra Bonić, koji je dodao da je raspoloženje u njegovom timu poraslo posle dva vezana trijumfa, ali i da se protiv Kraljevčana mora nastaviti kontinuitet dobre igre,pre svega servisa.

Za Luku Marinkovića, Ribnica nije enigma,obzirom da je nosio dres ove ekipe u prošloj sezoni. Vidno raspoložen, srednji bloker, sada Pazaraca zadovoljan je činjenicom da su nakon lošeg starta, on i saigrači u dobroj seriji, koju treba nastaviti.

-Slavili smo  u Kragujevcu, posle izjednačenih setova, sada ćemo  pokušati da dođemo i do trećeg trijumfa u nizu. Sigurno je da se Ribnica ne dolazi da izgubi, međutim, dobro radimo i očekujemo nova tri boda.

Utakmica:Novi Pazar – Ribnica počinje u subotu od 19 sati u dvorani Pendik i najlepša je uvertira pred duel koji plave očekuje već u sredu, protiv Partizana u Kupu, takođe u Novom Pazaru.

(Foto:Senko Župljanin)

E.N.

Podeli