Sport

Odbojkaši u Požarevcu, podmladak protiv „Parnog valjka“

Rane za poraz na debi u eliti, odbojkaši Novog Pazara, pokušaće da vidaju u Požarevcu. Mladi radnik je već nekoliko sezona,stabilan superligaš,mada se jesenas okliznuo baš u Novom Pazaru, u Kupu.

Jedan od velikih aduta plavih, mogao bi da bude i trener, Dragan Bonić, koji je, koliko do juče predvodio Požarevljane i do tančina poznaje ovaj tim. Susret počinje u subotu u 19 časova.

Mladi fudbaleri su takođe na vraški teškom izazovu. U goste stiže „parni valjak“,trećeplasirani na tabeli, što nagoveštava spektakl, u kome će domaćin, koji je u usponu forme,učiniti sve da ostvari povoljan ishod.Susret je zakazan za subotu od 11 časova u Šutenovcu. Kadeti Novog Pazara u derbiju Lige Raškog okruga, u nedelju  od 11 časova, takođe u Šutenovcu, dočekuju najbližeg pratioca Slogu,dok pioniri Novog Pazara dočekuju, u nedelju od 13:30,Šumadiju iz Kragujevca.

Fudbaleri Jošanice, predvođeni novim-starim trenerom, Fikretom Grbovićem,niz neuspeha, pokušaće da prekinu na neugodnom gostovanju protiv Poleta u Ljubiću. Valja verovati da će iskusni stručnjak uspeti da motiviše izabranike, protiv po tradiciji neugodnih „grebića“. Utakmica počinje u nedelju u 11 časova.

Na kraju dodajmo da i rukometaše očekuje veliki derbi, protiv ambicioznih komšija iz priboja, koji nišan viši rang. Utakmica, u kojoj je uvek nezahvalno bilo šta prognozirati, igra se u nedelju od 18 časova u dvorani Pendik.

Podeli