Sport

Novi Pazar gostuje u Kruševcu, direktan prenos na RTV

Blagodareći seriji dobrih igara i evidentnom usponu forme, fudbaleri Novog Pazara uz dužan respekt, ali i svesni svojih kvaliteta izlaze na megdan Napretku u Kruševcu.

Trener, Milorad Kosanović smatra da pozicija rivala na tabeli, nije srazmerna kvalitetu Kruševljana.

„Ulazimo u seriju utakmica sa rivalim koji su nam slični po kvalitetu,što nam daje mogućnost da napravimo dobre rezultate do kraja polusezone. Napredak je prvi u nizu,to je ekipa koja je mnogo bolja,nego što pokazuje plasman na tabeli,ali i mi imamo ambicije da dođemo do povoljnog ishoda Kruševljani su u prošlom kolu zabeležili prvu pobedu i na krilima tog trijumfa,učiniće sve da nas savladaju i pobegnu sa začelja tabele“, kaže Kosanović, koji očekuje pod Bagdalom dobru utakmicu starih znanaca. Novi Pazar je u dobrom ritmu igara, a i protiv popularnih „čarapana“, ima svoje adute,smatra iskusni strateg.

„ Šansa Novog Pazara je u samo jednoj stvari, a to je timska igra, zajedništvo,želja da se,bez obzira gde se utakmica igra,takmičimo svih 90 minuta i da tražiš kroz pristup,ozbiljan,profesionalan rezultat. Ukoliko zadržimo taj pristup,kakav je bio prošle nedelje ovde,imaćemo velike šanse da napravimo dobar rezultat“, smatra trener plavih, koji neće moći da računa na suspendovanog Tintora, a njegovo mesto u poslednjoj liniji odbrane,zauzeće Živković.

Utakmica: Napredak – Novi Pazar, igra se u subotu od 19 časova na stadionu pod Bagdalom, uz direktan prenos na Regionalnoj televiziji u okviru 10.kola Jelen Super lige.

E.N.

Podeli