Vesti

Dvoje Čačana poginulo, troje Novopazaraca sa lakšim telesnim povredama

Posle stravičnog udesa koji se dogodio u nedelju na Ibarskoj magistrali, u kome je stradalo dvoje Čačana , kik bokseri Ajla Lukač, Saida Bukvić i njihov trener Husein Dupljak iz Novog Pazara su tom prilikom zadobili lakše telsne povrede.

Njihovo zdravstveno stanje je sada stabilno i oni su pušteni na kućno lečenje.  Dupljak je za Regionalnu televiziju rekao da su svetske prvakinje doživele traumu za koju će, kako je rekao, biti potrebno mnogo vremena kako bi se oporavile.

Vraćajući se iz Lazarevca sa Državnog prvenstva, na kojem su Saida i Ajla osvojile po dve zlatne medalje zajedno sa svojim trenerom Huseinom Dupljakom doživele su udes na Ibarskoj magistrali. Kako Dupljak ističe, trauma koju su preživeli, ostaviće posledice i dugo će trebati vremena da se prevaziđu.

“Od Čačka prema Mrčajevcima išla je grupa motora koja je preticala vozila. Jedan je prešao u moju traku, pokušavajući da izbegne kanal udario je direktno u nas”, rekao je trener kik boksa u Novom Pazaru Husein Dupljak.

“Radovali smo se zbog dve zlatne medalje koje smo osvojili na Državnom prvenstvu u Lazarevcu, ali na putu smo doživeli nešto što se teško zaboravlja”, kazala je kik bokser Saida Bukvić.

U nesreći su stradali Draško Jokić (33) i Aleksandra Radivojević (24) iz Čačka koji su sa motorom preticali kolonu automobila i direktno se sudarili sa BMW-om, kojim je upravljao trener Husein Dupljak.

A. Biševac

Podeli