Sport

Plavi počeli pripreme

Živnulo je i kraj Jošanice. Novi trener Pazaraca, Dragi Kanatlarovski je izvršio prozivku, čime su i zvanično počele plavih za predstojeću sezonu. Igrače, njih, preko 30, po prvom izlasku na teren,dočekale su ovacije navijača, raspoloženje je bilo uočljivo na svakom koraku.

Pomoćnik gradonačelnika, Nihad Hasanović je istakao da su plavi u prošlom prvenstvu ostvarili najbolji plasman u klupskoj istoriji,u čemu zasluge ima i Gradska uprava, koja je ispoštovala sve obaveze prema klubu,pa onda i ne čudi veliko interesovanje igrača za plavi dres.

-Ovih dana mnogo fudbalera nam nudi svoje usluge, jer znaju kakva je ovde situacija. Vrlo brzo ćemo rešiti situaciju po pitanju igračkog kadra, a Gradska uprava će ispoštovati svoje obaveze,kao i prošle godine, do najsitnijih detalja.

Predsednik kluba Nedžad Dragolovčanin, ističe da će se uprava zalagati za još bolji i kvalitetniji Novi Pazar.

-Radićemo na svim poljima, daćemo sve od sebe da Novi Pazar bude validan konkurent svim superligašima i da pokušamo da budemo bolji i jači u ovoj sezoni. Raspoložen i oran, novi kormilar, Dragi kanatlarovski. Makedonski stručnjak, je ponovio da mu je zadovoljstvo što je došao u pravu fudbalsku sredinu, i veruje u uspešan start i kao i sezonu koja je pred plavima. Njega očekuje dosta posla narednih dana,kako bi se iskristalisao igrački kadar, kao i plan priprema, čija će uvodna faza, to je izvesno biti sprovedena u Novom Pazaru, nakon toga, sledi odlazak na Zlatibor.

-Na Zlatiboru bi trebalo da odigramo pet kontrolnih utakmica,povratak je predviđen krajem meseca, voleo bih da jednu kontrolnu utakmicu odigramo u Novom Pazaru, nedelju dana pre prvenstvene premijere, kazao je Kanatlarovski, koji će narednih dana, formirati i stručni štab. Dodajmo da je prvom okupljanju na Gradskom stadionu prisustvovalo preko 30 igrača, a među njima nije bilo: Arsenijevića, Protića i Mutavdžića.

E.Nailović

Podeli