Društvo

Nova šansa za upis na Balkan univezitet

Balkan univerzitet u Skoplju i ove godine daje priliku studentima iz Sandžaka da akademsko zvanje steknu u okviru ove visokoobrazovne  ustanove.

Jedan broj svršenih srednjoškolaca  uspeo da da polaganjem prijemnog, nedavno održanog na ovim prostorima, ostvari  svoje snove. Za sve one kojima treba još jedna prlika, ili su naknadno shvatili da žele diplomu Balakan univerziteta, uprava univerziteta organizuje prijemni ispit u Skoplju. Polaganje ispita zakazano je za 25. jun ove godine, u 10 sati u sedištu univerziteta.

Brucoši sa najboljim rezultatima će u zavisnosti od stepena uspešnosti ostvariti mogućnost  besplatnog školovanja, ili pak pravo na popust od 75, odnosno 50 odsto  u odnosu na cenu školarine bna godišnjem nivou.

Prijave za prijemni ispit moguće je izvršiti elektronskim putem, posredstvom internet stranice ibu.edu.mk  , popunjavanjem online  formulara na engleskom jeziku.

Nastava na Balkan univerzitetu u Skoplju izvodi se isključivo na engleskom jeziku, na sledećim departmanima: Industrijski inžinjering, Kompjuterski inžinjering, Električni i elektronski inžinjering, Internacionalne ekonomske veze, Menadžment, Biznis i administracija, Političke nauke, Religijske nauke, Istorija, Engleski jezik i Turski jezik. Grad Novi Pazar zahvaljujući partnerskim odnosima sa visokoobrazovnom institucijom , već pet godina obezbeđuje najuspešnijim , ambicioznim mladim ljudima, željnim kvalitetnog, funkcionalnog znanja i veština na profesionalnom planu , da studiraju na Balkan international univerzitetu.

Podeli