Politika

Muković: Glasajmo za onoga ko će sigurno pobediti

Bošnjačka narodna stranka uključila se u predizbornu kampanju i poziva birače da na predstojećim parlamentarnim izborima daju podršku listi „Aleksandar Vučić-budućnost u koju verujemo“.

Predsednik Bošnjačke narodne partije Mujo Muković  kaže da je zadovoljan što stranka nastavlja saradnju sa, kako kaže, najjačom partijom u Srbiji. On najavljuje samo pozitivnu političku kampanju za naredni period. Veoma je zadovoljan što nastavlja saradnju SNS-om i listom Aleksandra Vučića jer je po njegoovim riječima ta lista siguran pobjednik a samim tim Bošnjačkoj naprednoj stranci je osigurano jedno odborničko mjesto u republičkom parlamentu.

”Treba podržati onoga ko će svakako pobediti jer ćemo od te iste vlade tražiti nova radana mesta, “kaže Muković.

Po njegovim riječima Mukovića osim jednog mjesta u parlamentu Vučić je Bošnjačkoj narodnoj stranci načelno ponudio neke pozicije u izvršnoj vlasti nakon formiranja vlade. On kaže da mu ne smeta što je Vučić na listi uzeo i druge stranke koje su dobile mnoge veći broj poslanika iako je, kako kaže, u predhodnim izborima BNS jedina manjinska stranka koja je stala uz Naprednjake.

(A.Š)

Podeli