Politika

Raskol: Zukorlić – Trgo Kemo

“Pukla tikva- Zukorlić isterao Trgo Kema iz Gazije’’ naslov je teksta u kome internet portal Sandžak haber piše o razilaženju do skora bliskih saradnika, muftije Muamera Zukorlića I vlasnika preduzeća ‘’Trgo Kemo” Kemala Mehmedovića.

Sandžak haber piše da Mehmedović, inače jedan od najbližih saradnika mutfije Muamera Zukorlića više nije vlasnik restorana Gazija na gradskom trgu.

Kemal Mehemdović privrednik iz Novog Pazara, koji je dugi niz godina bio jedan od najbližih saradnika Zukorlića, čovek je koji može se reći nije žalio ni sebe ni novac kako bi pokazao vernost Zukorliću, piše internet portal Sandžak haber.  Mehmedović je prema saznanjima ovog internet portala besplatno uradio fasadu na  Internacionalnom univerzitetu, renovinaro Fakultet za islamske studije i još mnogo objekata, ali očigledno nakon što je „izmuzao“ Mehmedovića, Zukorlić mu je dao otkaz.

Na sajtu Agencije za privredne registre, navodi se da lje u tekstuz, može se videti da Mehmedović na koga se vodio restoran Gazija više nije odgovorno lice, sada je to brat Esada Nurovića-Sead Nurović. Kako nezvanično saznaje Sandžak haber, Zukorlić je uvidevši da je Mehmedović zapao u finansijske probleme svojim saradnicima rekao da Kemo više nema nikakvog udela u restoranu Gazija.

Mehmedović je tvrdi dobro obavešteni izvor  Sandžak habera, dobio SMS poruku u kojoj mu je rečeno da više tu nema šta da traži i da se odmah izgubi iz restorana.

Trgo Kemo je preduzeće, kojim se ponosio Zukorlić, a zapalo u finansijske probleme baš zbog megalomanskih zahteva Zukorlića, isto se to desilo i sa preduzećem Degips vlasnika Esada Nurovića i njegove braće, koji su takođe uradili više objekata, kao i ceo Internacionalni univerzitet, piše Sandžak haber, navodeći tvrdnje dobro obaveštenog izvora . To preduzeć, kako se navodi, sada radi sa minimum kapaciteta i vlasnik je otišao u Nemačku, kako bi prevazišao finansijske probleme.

Izvor: SandžakHaber

Podeli