Hronika

U udesu kod Raške troje povređeno

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 22:30 dogodila na magistralnom putu Novi Pazar-Raška povređene su tri osobe, saznaje Regionalna radio televizija.

Najozbiljnije povrede zadobio je K.M. (45) iz Raške, rečeno nam je na Hirurškom odeljenju u Novom Pazaru. On je vozilom Hitne službe iz Raške transportovan do Novog Pazara zbog povreda glave, grudi i ekstremiteta.

U udesu je lakše povrede zadobila i K.S. supruga K.M. koja nije zatražila pomoć lekara, kao i vozač drugog vozila D.D. (39) iz Novog Pazara koji je na osnovu prvog pregleda povredio nos i vilicu.

Dežurni hirurg Jasmina Biševac kazala je za Regionalnu televiziju da će se nakon detaljne dijagnostike preciznije znati stepen povreda svih učesnika saobraćajne nesreće.

-K.M. je zadržan na ispitivanju a D.D. je nakon saniranih povreda policija odvela na trežnjenje, rekla je ona.

Maloletni dečak koji je sa roditeljima bilo u vozilu ostao je nepovređen ali su ga lekari zadržali zbog bolova u slepom crevu, zbog čega su roditelji sa njim i krenuli ka Novom Pazaru.

Prema našim saznanjima, bračni par je sa maloletnim detetom krenuo iz Raške ka Novom Pazaru gde je, zbog problema sa slepim crevom, trebalo da ga pregleda lekar specijalista. Na njih je vozeći „škodu“ naleteo D.D.

-Mogli smo da poginemo jer je vozač škode bio pijan. Jedva je stajao na nogama kada je izašao iz svog automobila. Srećom, povrede koje smo muž i ja zadobili nisu opasne po život a sin je ostao nepovređen, rekla je za Regionalnu televiziju K.S.

Njenu tvrdnju da je vozač „škode“ D.D. bio pijan potvrdili su nam i pripadnici saobraćajne policije koji su ga priveli na trežnjenje.

D.D. iz Novog Pazara je, čekajući na pregled, zaspao u čekaonici što smo i zabeležili. Nakon što se probudio, pitao je policajce šta se dogodilo i zbog čega se nalazi u bolnici.

Anel Grbović

Podeli