Sport

Pojačane mere bezbednosti pred derbi

Dok trener Milanović priprema dobitnu taktiku za derbi, Uprava plavih čini maksimalne napore kako bi ovaj meč  bio istinski fudbalski praznik i spektakl.

Mere bezbednosti će biti pojačane, pa  su u saradnji sa MUP-om, a shodno zakonu,član 8 a, donete sledeće odluke: Neće biti dozvoljeno unošenje bilo kakve hrane,ili pića i ostalih sredstava, kojima se može ometati tok utakmice.

Takođe, svako ko napusti Gradski stadion tokom utakmice, neće moći da se vrati na tribine bez nove ulaznice. Maloletnim licima do 16 godina neće biti dozvoljen ulaz bez pratnje roditelja, ili staratelja. U upravi kluba su odlučni da efikasno spreče bilo kakve incidente i ponašanje neodgovornih pojedinaca, čime se ugrožava bezbednost onih istinskih ljubitelja fudbala.

Upućen je apel da se na Gradski stadion dođe što ranije, pošto će kontrola na ulazima biti pojačana, a samim tim će biti izbegnute gužve. Kapije će biti otvorene u 15 časova.

Inače, iz tabora Novog Pazara, pozivaju navijače da dođu u što većem broju i fer i sportskim bodrenjem pomognu igračima u derbiju protiv romantičara.

Podeli