Sport

Plavima ceo plen

Fudbaleri Novog Pazara ostvarili su veoma važnu pobedu na svom terenu savladavši Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0. Gol za plavo bele postigao je Bulatović u drugom minutu meča.

Prvo poluvreme pripalo je domaćinu koji je imao inicijativu i dve solidne šanse koje nije uspeo da iskoristi. Nakon pauze, fudbaleri Radničkog su, čini se, opreznije i agresivnije krenuli ka golu Đogatovića ali nisu uspeli da zatresu mrežu.

Pomoćni trener Novog Pazara Izet Ljajijć rekao je nakon utakmice da su njegovi fudbaleri dali svoj maksimum i da su „overili“ bod iz Niša.

-Igrali smo dobro i postigli gol na samom početku utakmice. Raduje me što smo pokazali da imamo volju i što smo bili agresivni. Te elemente je uneo trener Kuzeljević. Radničkom želim puno sreće u nastavku prvenstva, rekao je Ljajić.

Strateg gostiju iz Kragujevca Dejan Đurđević kaže da je imao problema sa igračkim kadrom ali da to ne umanjuje pobedu Novog Pazara.

-Nisam mogao da računam na čak šestoricu fudbalera. Na ovoj utakmici je bilo dosta žutih kartona i zbog toga neću moći da računam na još dvojicu za sledeću utakmicu. Dali smo sve od sebe ali nismo imali dobru završnicu. Drago mi je što smo igrali pred odličnom publikom, rekao je Đurđević.

Navijači Novog Pazara su položili test i fantastičnim navijanjem bodrili plavo bele svih devedeset minuta.

Anel Grbović

Podeli