Ekonomija

Nova radna mesta

„Truck friend“ je prva firma u Prijepolju koja je otvorena na jednoj od lokacija Poslovne zone Kolovrat.

U okviru ove Poslovne zone planirano je zapošljavanje 150 radnika, a pomenuta novootvorena firma, koja se prostire na 750 m2 otvorila je 33 radna mesta. Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj privrednika, predstavnika lokalne samouprave i direktora javnih preduzeća.

„Servis smo u potpunosti prilagodili evropskim standardima. Naša komperativna prednost ogleda se u sposobnosti da se prilagodimo vašim zahtevima. Poslovna vizija kojoj težimo jeste da postanemo lider na domaćem tržistu servisiranje vozila i prodaje auto-delova. Pored usluga za fizička lica, servis će vršiti popravku i održavanje voznih parkova, mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova“, izjavila je PR firme „Truck friend“ Jasmina Rovčanin.

„Ja se nadam da smo otvaranjem ove firme napravili dobar potez, pre svega za naš grad, pa onda za moju porodicu“, rekao je vlasnik firme „Truck friend“ Meša Podbićanin.
Pored firme „Truck friend“ koja će u sklopu svojih delatnosti  vršiti servis putničkih vozila, kamiona i autobusa, uskoro se u sklopu Poslovne zone Kolovrat očekuje otvaranje novih preduzeća, a iz opštinskog budžeta sredstva namenjena podsticaju zapošljavanja u ovoj godini iznose 30 miliona dinara.

Belida Šehović

Podeli