Sport

Odvažno i na Lale

Pazarci bez bele zastave i sa dosta samopouzdanja izlaze na travu Karađorđa. Uprkos kadrovskim problemima, u plavom taboru veruju da će se dostojno suprostaviti favorizovanom domaćinu.

Strateg Dragoljub Bekvalac, veruje u svoje momke.On je najavio i da će protiv „lala“ među startnih 11,biti kadet,Faruk Bihorac,u kome će novosadska publika prepoznati perspektivu i kvalitet. Iskusni stručnjak napominje,da bez obzira što je Novosađanin,emocija tokom 90 minuta vojevanja na travi Karađorđa neće biti i da će učini sve da se njegov,kako ističe Novi Pazar,vrati neporažen.Ono što je sigurno,Novi Pazar neće odstupiti od sistema igre u Humskoj. Dakle,odvažno,hrabro i napadački.

Utakmica se igra u subotu od 13:30.

Imamović: Klubovi su uz nas

Potpredsednik Novog Pazara,Tarik Imamović,preneo je najvažnije zaključke sa jučerašnje sednice zajednice superligaša.Jedna od najbitnijih stavki je da su klubovi složni da država mora da se uključi u rešavanje problema sa organizacijom utakmica,pošto klubovi nisu u stanju da sami to urade,a pokrenuta je inicijativa da se promeni zakon o sportu. Imamović je naglasio da je Novi Pazar dobio podršku ostalih klubova,zbog kako je rekao duplih aršina koji se sprovode.

On je izrazio nadu da će drugostepena komisija FSS uvažiti žalbu plavih,odnosno da će duel protiv Javora,17.novembra,biti odigran pred punim tribinama. U tome je Pazarce podržao,upravo klub iz Ivanjice.

E. Nailović

Podeli