Sport

Katai presudio Pazarcima

Fudbaleri Novog Pazara nastavili su neuspešnu seriju. Plavi su u utakmici 12.kola Jelen Super lige izgubili u Novom Sadu od Vojvodine sa 1:0.

Na ovaj način,tim Dragoljuba Bekvalca,računajući i Kup protiv Rada,šest duela uzastopno,nije osetio slast pobede.Iako su mnogi skloni konstataciji da je gost na „Karađorđu“ zaslužio remi, Lale su „ubrale“ sva tri. A rezultat je jedino merilo i on se jedini pamti.Sve ostalo,brzo pada u zaborav. Ključni momenat se dogodio još u četvrtom minutu.

Mlađani Katai,sjajno je reagovao na dubinsku loptu,koju je uputio Stevanović i matirao nemoćnog Đogatovića. Do kraja prvog dela,dosta prekida i faulova.Igralo se dosta čvrsto,na momente i grubo,u čemu su prednjačili fudbaleri Vojvodine. Kvalitet igre bio je vidno bolji u nastavku susreta. Krenuo je Novi Pazar otresitije i agilnije ka mreži Supića,a Novosađani su imali „meč-loptu“. U 68.minutu agilni Stevanović je pogodio prečku. Finiš je mogao da donese „hladan tuš“ pristalicama domaćih. U 87.minutu, Bogunović je atraktivno i snažno,tukao makazicama, ali je Supić bio na visini zadatka.Poslednju priliku nije iskoristio Rnić,u poslednjem minutu regularnog toka.Ciljao je van okvira gola protivnika. Kada se podvuče crta,Vojvodina je teškom mukom stigla do trijumfa,Novom Pazaru ostaje žal što nije osvojio makar bod.

Prilika da se prekine neprijatan niz biće u subotu,protiv odličnih Ivanjičana na Gradskom stadionu.

VLADAN ĐOGATOVIĆ:

„Kao što smo i očekivali,utakmica je bila izuzetno teška. Primljeni gol još u četvrtom minutu nas je malo poremetio,ali smo uspeli da konsolidujemo redove u nastavku. Bili smo bolji od Vojvodine,imali nekoliko prilika,Bogunovićev voleje je odbranio moj kolega Supić.Šteta,smatram da smo zaslužili makar bod“.

Elvir Nailović

Podeli