Vesti

Nedeljković: Mi smo jedini pravi

Koalicija ,,Pokrenimo Novi Pazar“koju čine Nova Srbija, Srpska napredna stranka, Demokratska stranka Srvije i Pokret snaga Srbije, a nalazi se na glasačkom listiću za lokalne izbore pod rednim brojem 7, jedini je pravi predstavnik Srpskog naroda u Novom Pazaru, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare predsjenik Gradskog odbora Nove Srbije Gradimir Nedeljković.

On je rekao da Nova Srbija ima veoma značajnu ulogu u koaliciji koju na svim nivoima čine sa Srpskom naprednom stranmkom.Takođe je podsjetio šta j sve za Novi Pazar u predhodnom periodu uradio njen lider Velimir Ilić kao ministar za kapitalne investicije.

,,Uradili smo mnogo ulica u Novom Pazaru i prigradskim naseljima, asfaltirali put do Golije i ono što je veoma važno za srpski narod asfaltiran je put do manastira Đurđevi stupovi i Petrove crkve.Urađeno je mnogo vodovodne i kanalizacione mreže“, rekao je Nedeljković.

Nedeljković se osvrnuo i na drugu srpsku listu za koju je kazao da njihove skupove gotovo niko ne posjećuje.

,,Srpski narod u Novom Pazaru je uvideo ko su i šta su Milan Veselinović i Vuica Tiosavljević, oni više kod srpskog naroda ne mogu da traže ništa“, kazao je Nedeljković.

Nedeljković je poručio biračima da je Koalicija ,,Pokrenimo Novi Pazar“ jedina prava srpska opcija koja će, kako je rekao, na pravi način predstavljati srpski narod i koja će buduću vlast formirati na partnerskim odnosima sa bošnjačkim strankama.

(M.M.)

Podeli