Sport

Plave vozi Folksvagen

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Goran Stanojević i Almir Ugljanin,direktor Auto Faba,potpisali su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.Superligaš je od predstavnika Folksvagena za Novi Pazar,dobio na korišćenje automobil marke Golf 6,jedan od trenutno najatraktivnijih modela na tržištu.

“Zadovoljan sam što smo ozvaničili saradnju sa klubom koji ima tradiciju I najbolje navijače. Nadam se da ovo samo početak jedne uspešne I dugoročne saradnje između Auto Faba,kao ovlašćenog dilera Folksvagena za ovaj region I Fudbalskog kluba Novi Pazar”,rekao je nakon potpisivanja ugovora,direktor Auto Faba,Almir Ugljanin.

Goran Stanojević,generalni sekretar plavih izrazio je takođe zadovoljstvo saradnjom sa Folksvagenom,jer je po njemu,brend,kakav je ovaj proizvođač automobila,našao svoj interes,sarađujući sa našim klubom:

“Nadamo se da će kroz polusezonu,koja počinje za 20-tak dana opravdati to poverenje I zauzmemo neku poziciju na tabeli,kakvu Folksvagen ima,bar u Evropi”,dodao je Stanojević.

Inače,plavi su od Auto Faba,dobili na korišćenje automobile marke Golf 6,koji je po rečima direktora Almira Ugljanina,najprodavanije vozilo u Evropi I kod nas.

E.Nailović

 

Podeli