Sport

Plavi se pojačali

FK Novi Pazar u poslednjem danu prelaznog roka angažovao je čak šestoricu novih fudbalera. Među njima su povratnici Beko Ferizović i Semir Hadžibulić. Uprava Plavih veruje da slede bolji dani za FK Novi Pazar.

Sportski direktor FK Novi Pazar Sead Brunčević ovih dana je imao pune ruke posla, kontaktirao je nekoliko slobodnih igrača a sa čak šestoricom će biti potpisani jednogodišnji i dvogodišnji ugovori. Na vernost Novom Pazaru obavezali su se golman Sead Ramović, te Marko Mugoša, Beko Ferizović, Semir Hadžibulić, Zoran Šupić i Aleksandar Petrović.

„Verujem da se Novi Pazar neće boriti za opstanak. Od danas ja preuzimam odgovornost jer sam ja doveo ove igrače“, kazao je Brunčević.

Povratnik Beko Ferizović kaže da je svestan da je Novi Pazar u teškoj situaciji, ali tvrdi da je ekipa dobra. On kaže da publika i grad zaslužuju radovanje a samim tim i dobre rezultate.

„Drago mi je što sam se vratio. Ovde sam ponikao. Nadam se da ću svojim igrama uspeti da vratim radost navijačima“, kazao je Ferizović, miljenik publike.

Istog mišljenja je i Semir Hadžibulić.

„Ovde sam ponikao i srećan sam što opet nosim dres Novog Pazara, jer j eovaj klub mnogo uložio u mene i napravio me igračem. Opravdaću očekivanja“, kazao je Hadžibulić.

Pauzu će Novi Pazar iskoristiti za uigravanje. Bilans je loš ali se svi u FK nadaju da će utakmica protiv Spartaka doneti pomak. Cilj je, kažu, sredina tabele na kraju prvenstva.

(A. Grbović)

Podeli