Sport

Radovi i noću

Da bi Gradski stadion bio završen do početka sezone, angažovani radnici rade u tri smene. Kvalitetno i ubrzanom dimanikom po potrebi se radi i noću sa dobrim osvetljenjem.

Koordinator za izvođenje radova na Gradskom stadionu Tarik Imamović se nada da će radovi biti završeni i pre predviđenog roka i da će fudbaleri Novog Pazara utakmice moći da igraju na svom stadionu.

„ Dinamika je ubrzana, ako izvođači budu mogli radovi će bit okončano i pre dogovorenog roka. Trudimo se, a šta će biti ostaje da vidimo“, kaže Imamović.

Izvođačima radova ne predstavlja problem da rade i noću. Oni kažu da se radovi odvijaju nesmetano i ubrzanom dimamikom. Osvetljena reflektorima na zapadnoj tribini Gradskog stadiona rade se betonske ploče.

„Trudimo se maksimalno da sve radova izvršimo što pre. Radimo kvalitetno i u skaldu sa projektnom dokumentacijom. Mogu da garantujem ukoliko se sve bude odvijalo kao i do sada da ćemo završiti i pre predviđenog roka“, rekao je šef gradilišta Hajriz Đondić.

Radove svakog dana obilaze verni navijači i ljubitelji novopzarskog fudbala koji podržavaju plave na svim utakmicama Novom Pazaru, ali i u drugim gradovima.

„ Navijači su odušvljeni. Svakog dana je sve više navijača koji obilaze gradilište i jedva čekaju završetak radova“, kaže stari navijač FK „ Novi Pazar „Kemal Đulović.

Da se radovi ozvode kvaliteno pokazalo je i nedavno testiranje, kažu izvođači. Za rekonstrukciju stadiona Vlada Srbije izdvojila je 2 miliona evra.
S.Dražanin {youtube}SztTbknm_ug{/youtube}

 

Podeli