Sport

Pazar u Žurnalu

Sportski Žurnal je na dve strane, bogato ilustrovanim tekstovima i fotografijama, predstavio sportski Novi Pazar.

Najviše je bilo reči o najstarijem fudbalskom prvoligašu, a svoje mesto u ovom listu našao je i FK Jošanica.

Čitaoci Žurnala imali su priliku da saznaju najsvežije vesti iz sportskog Novog Pazara. Predstavljeni su planovi razvoja fudbalskih klubova, ali i infrastrukturni projekti čija bi realizacija trebala da počne tokom proleća. Sportski novinari iz Novog Pazara ističu da je najčitaniji sportksi list u zemlji prepoznao kapacitet sportskih klubova iz Novog Pazara, jer, postoji realna mogućnost, da ovaj list sredom objavljuje sve sportske vesti iz Novog Pazara.

„Ima dosta materijala a verujem da bi mogli izdavati i neku manju sportsku novinu koja bi pokrivala ovaj region, a koja bi izlazila svake nedelje“, kazao je Minić.

Ovo mišljenje deli i Fehim Karišik, koji kaže da novopazarski sportski klubovi zaslužuju svoje mesto u dnevnim novinama.

„Ova reportaža je izazvala brojne pozitivne komentare. Po svemu sudeći ova inicijativa, da naš sport dobija jednu stranicu nedeljno, će biti realizovana.“, rekao je Karišik.

Sportski novinari iz Novog Pazara su spremni, kaže Karišik, da učestvuju u ovoj akciji, jer, kako su rekli, tekstovi u novinama dodatni su podstrek novopazarskim sportistima. (A. Grbović)

Podeli