DruštvoVesti

Nastavljeni radovi na zaobilaznici

Radovi na obilaznici oko Novog Pazara su nastavljeni. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je obilazeći gradilište sa svojim saradnicima rekao da je izgradnja  te trase puta veoma značajna, jer će rasteretiti saobraćaj u gradu.

Veliki broj radnika angažovan je na ovom gradilištu duže cele trase. Radove na izgradnji ove značajne saobraćajnice  obišli su predstavnici Grada Novog Pazara i JP”Putevi Srbije”.  Gradonačelnik Nihat Biševac izrazio je zadovoljstvo zbog nastavka ovih radova, te ocenio da će zaobilaznica biti od izuzetne važnosti za rasterećenje saobraćaja u gradu.

U delegaciji grada Novog Pazara bila je i predsednica Skupštine Ifeta Radončić, koja kaže da je realizacija infrastruktrnih projekata  veoma značajna, te izrazila zadovoljstvo potpisanom deklaracijom o srateškom partnerstvu pre godinu dana između dve najveće bošnjačke političke partije, koja je doprinerela političkoj stabilizaciji.

Član nadzornog odbora JP “Putevi Srbije” Bajram Omeragić kaže da je stabilna politička  situacija, koja vlada u Novom Pazaru  privukla investicije, kojih će biti i u narednom periodu.

Izvođač radova je Novi Pazar-put . Ova investiciia je vredna 66,6 miliona dinara, a radovi bi trebalo da  traju 4 meseca.

U nastavak radova ulazi se sa potpuno rešenim imovinsko-pravnim odnosima . Ove godine će se raditi put u dužini od 1223 metra.

 

Podeli