Asfalt dobili i meštani Bajevice

Meštani novopazarskog naselja Bajevica dobili su asfaltiran put u dužini od 2 kilometra, koji povezuje taj deo grada sa još nekoliko sela.  Radove na uređenju ove saobraćajnice finansirali su meštani, a sredstva su izdvojena i iz budžeta grada.

Ovaj put u dužini od 2 kilometra povezuje Bajevicu sa još nekoliko sela. Osim što će im omogućiti bolje uslove za život, veliki broj meštana iz ovog dela grada bavi i poljoprivredom, što će im pomoći da unaprede svoju proizvodnju. Kako i sami kažu nisu se nadali da će put ispred njihovih kuća biti asfaltiran, na čemu su zahvalni lokalnoj samoupravi što im je pomogla. Ovaj dan su, kako kažu, dugo čekali.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović kaže da je se Gradska uprava trudi da svim građanima Novog Pazara stvori bolje uslove za život. Hasanović je najavio za narednu nedelju i asfaltiranje puta u Muru.

Ovo je  samo početak aktivne sezone  infrastrukturnih radova.  Budžetom je izdvojeno 219 miliona dinara za komunalnu infrastrukturu, te će Novi Pazar ove godine će biti veliko gradilište. U planu je da se asfaltira 50 ulica.

 

Podeli