Sport

Gurdijeljac spreman za osvajanje IBF titule prvaka svijeta

Sve je spremno za sutrašnji bokserski spektakl u dvorani Pendik. Osim meča za titulu mladog IBF prvaka svijeta u superpero kategoriji između Šerifa Gurdijeljca i Aleksa Raca, na bokserskoj reviji u Novom Pazaru biće održano još sedam profesionalnih borbi.

Sve je spremno za vrhunski svjetski borilački spektakl. Svuda u svijetu merenje je pravi doživljaj za sve ljubitelje borilačkih sportova i vrhunska uvertira pred same mečeve. Ova tvrdnja pokazala se više nego istinita pa je publika, koja je danas došla da podrži šampione u kafeu “Cigla” uživala u atmosferi koja doliči merenjima svjetskog ranga.

“Potrudili smo se da publici priuštimo osam kvalitetnih mečeva, u kojima će snage odmeriti borci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Njemačke. Iako ima opasnog rivala, verujem u Gurdijeljca, od kojeg u dogledno vrijeme očekujem da se bori i za evropsku titulu”, rekao je promoter i glavni organizator revije Almin Kuč.

Svi borci su u odličnoj formi u šta su svi prisutni mogli da se uvjere. Meč večeri radi naš Šerif Gurdijelac u superpero kategoriji protiv ni malo lakog protivnika Aleksa Raca.

“Cijenim rivala, biće to dobra borba. Ja sam u stalnom treningu a poslednja dva mjeseca maksimalno sam pojačao sa treniranjem. Obećavam da će pitanje pobjednika biti riješeno i prije isteka vremena, biće to klasičan nokaut. Dođite u Pendik, vaša podrška mi je potrebna”, rekao je Gurdijeljac.

Mečevi na profi reviji zakazanoj za petak u dvorani Pendik počeće u 18 časova.

A. Ni.

 

Podeli