Sport

Belo-plavi simplon stopira superligašku dizelku

Košarkaški spektakl je u najavi u Novom Pazaru.

Belo-plavi simplon,predvođen Fahrudinom Đulovićem,Enisom Pilicom,Validom Hadžerićem,Denisom Aličkovićem,Seadom Latifovićem,Asmirom Numanovićem i mlađim snagama,pokušaće da zaustavi superligašku dizelku iz Inđije,u okviru kupa.

Železničar na papiru ima sjajan tim,pojačan od nedavno bivšim kapitenom Partizana,Nenadom Čankom.Uz njega tu je još nekoliko sjajnih idividualaca.Jednom rečju celina za svako poštovanje i favorit na papiru.Međutim,u taboru Novopazaraca,na predaju i ne pomišljaju.Naprotiv,svi su maksimalno motivisani da dokažu da imaju tim za velika dela,bez obzira što igraju u dva ranga niže.

„Zaboravili smo derbi protiv Priboja i sve sudijske nepravde koje su komovale porazu. Okrenuli smo se isključivo pripremi duela koji nas očekuje sa renomiranim protivnikom,svesni da ne možemo ništa da izgubimo,a možemo mnogo da dobijemo. Inđijcima prepuštamo ulogu favorita,što je i logično obzirom da igraju značajnu ulogu u elitnom rangu naše košarke,ali i mi se pitamo i to na našem terenu. Obećavam da ćemo pružiti maksimum,odigrati maksimalno motivisano,odgovorno i disciplinovano i dati sve od sebe da napravimo iznenađenje.Uzdamo se i u pomoć navijača.Nadam se da je ovo sasvim dovoljan razlog da nas podrže sa tribina. Ubeđen sam da ćemo im prirediti pravi košarkaški užitak i pokušati da napravimo iznenađenje“,rekoa je Regionalnoj televiziji Fahuridn Đulović,igrač-trener Novog Pazara.

Utakmica:Novi Pazar-Železničar počinje u sredu u 17 časova u Hali sportova.

(Foto:Senad Župljanin)

E.N.

Podeli