HronikaVesti

Teška saobraćajna nesreća u Selakovcu

Noćas, oko jedan sat poslije ponoći,  Novi Pazar je potresla stravična saobraćajna nesreća koja se dogodila u naselju Selakovac. Prema nezvaničnim informacijama, u sudaru dva automobila povrijeđene su dvije osobe.

Fotografije sa mjesta nesreće prikazuju ozbiljna oštećenja na automobilima, pri čemu je jedan od vozila, crni Volkswagen Golf, potpuno uništen, sa zadnjim dijelom automobila koji je gotovo iščupan usljed siline udara. Drugi automobil, bijeli SUV, također je značajno oštećen, posebno u prednjem dijelu.

Svjedoci sa lica mjesta tvrde da je vozač golfa vozio neprilagođenom brzinom, što je, prema prvim informacijama, uzrokovalo nesreću. Dijelovi automobila su razbacani po kolovozu, a policija je brzo reagovala, osiguravši mjesto nesreće i započevši istragu o tačnim uzrocima sudara.

Povrijeđeni su odmah prebačeni u bolnicu, ali trenutno nije poznato u kakvom su stanju. Policija apeluje na sve vozače da prilagode brzinu uvjetima na putu, posebno noću, kako bi se izbjegle ovakve tragične situacije.

Sandžak danas

Podeli