Društvo

Svečana Skupština AD Novi Pazar put

AD „Novi Pazar put“ je svečanom sednicom Skupštine obeležilo danas kraj poslovne godine. Jedan od najznačajnijih poslova u ovoj godini bio je rekonstrukcija puta Raška –Jarinje. Ostvarena je i dobra saradnja sa lokalnim samoupravama Novog Pazara i susednih opština.

 

Svečano je danas bilo u Preduzeću AD „Novi Pazar put“. Kraj godine i dobri poslovni rezultati povod su za okupljanje ovog kolektiva. Nisu zaboravljene ni tradicionalne nagrade i priznanja radnicima koji su u ovoj firmi proveli 10, 20, 30 i 40 godina. Uručeni su pokloni i penzionerima i porodicama stradalih radnika. A ovo su poslovi koji su obeležili ovu godinu:

„Od najbitnijih poslova naveo bih rehanilitaciju puta Raška-Jarinje koja na je obezbedila ovako uspešnu poslovnu godinu. Imali smo poslove, kao i prethodnih godina, na području Novog Pazara, Tutina, Raške, Vrnjačke Banje, Bajine Bašte i Rožaja“, kaže Sead Mujović, tehnički direktor.

Dobra saradnja sa lokalnom samoupravom obeležila je i ovu godinu. Asfaltirane su ulice, a od većih objekata atletski stadion.

Preduzeće „Novi Pazar put“ dobilo je ove godine dva priznanja. Jedno je od Regionalne privredne komore u Kraljevu za izuzetne rezultate u privređivanju i unapređenju preduzetništva, a drugo od Nacionalne službe za zapošljavanje Srbije za ostvarenu saradnju na lokalnom tržištu rada.

D. J.

Podeli